UUTISET

Home / UUTISET

Kylpyhuoneen remontti voi tuntua pitkältä ja vaivalloiselta projektilta. Joskus se on kuitenkin pakko toteuttaa vanhassa talossa kylpyhuoneen tullessa tiettyyn ikään ja huonoon kuntoon. Toisinaan sitä voi vain haluta pientä muutosta vanhaan kylpyhuoneeseen ja remontin voi tehdä pienilläkin muutoksilla. Hyvin suunniteltu kylpyhuoneremontti on kuitenkin melko helposti ja nopeasti tehty. Kylpyhuoneen remontti tulee usein väistämättä vastaan vanhassa […]

Lue lisää...

Löytyykö teidänkin kodista vintti, jolle ei tunnu olevan mitään käyttöä? Mitä tehdä tyhjänä seisovalle ullakolle? Se kannattaa ottaa käyttöön! Tyhjänä seisova tila ei ainoastaan tuhlaa resursseja, vaan se saattaa myös hermostuttaa ja ärsyttää, sillä tiedät itse sen kuitenkin koko ajan, että sille pitäisi tehdä jotain. Ensisijaisesti kannattaa miettiä, että tarvitseeko kotisi jonkinlaista tilaa lisää. Vintistä […]

Lue lisää...

Oman kodin tulisi olla sellainen, jossa itse viihtyy ja tykkää viettää aikaa. Vaikka on terveellistä liikkua ulkona, eikä aina hengailla kotona, niin kodin tulee olla viihtyisä. Sillä ei ole niinkään väliä, mitä mieltä muut ovat, sillä oman kodin pitäisi olla itselleen sopiva. Makuuhuoneessa suositellaan ainoastaan nukkumaan, mutta jo unen laatuun voi vaikuttaa moni asia. Mikäli […]

Lue lisää...

Me kaikki tunnemme seuraavan taistelun – meillä on liian paljon tavaraa kotona suhteessa säilytystiloihin. Tämä visuaalinen häiriö voi johtaa siihen, että alamme stressaantua tavarapaljouden määrästä. Tuo harmonia takaisin kotiisi innovatiivisilla säilytysideoilla, joita esittelemme tässä artikkelissa. Lisäetuna monet erilaiset säilytysprojektit voivat parhaassa tapauksessa lisätä myös kodin arvoa. Asutpa sitten studiohuoneistossa, pienessä talossa tai asunnossa, josta puuttuu […]

Lue lisää...

Välillä voi tuntua siltä, että kaikkien muiden kodit ovat aina niin siistejä, kauniita ja hyvin sisustettuja, eikä oma koti näytä yhtään niin hyvältä. Aikakauslehtien ja internetin täydelliset valokuvat erilaisista kodeista voivat tuntua aina niin saavuttamattomilta, varsinkin budjetin osalta. Pienellä suunnittelulla, vaivalla ja ajalla, jokaisesta kodista voi saada ylellisen näköisen.

Lue lisää...

Ettei remontin kustannukset kasva liian suuriksi, kannattaa remontin suunnittelu tehdä huolella. Jälkeenpäin tehdyt muutokset saattavat koitua todella kalliiksi.

Lue lisää...

Meille useimmille tulee jossain vaiheessa vastaan tilanne, että oma asunto pitää laittaa myyntiin. Luonnollisesti kodistaan haluaa kunnon hinnan, ja jos myyntivoittoa on tiedossa, sitä parempi.

Lue lisää...

Mitä jos voittaisit lotossa. Ei, ei meidän Veikkauksen lauantai perinteisessä, vaan kunnon Eurojackpotin päävoiton, sanotaan nyt vaikka sellaiset 90 miljoonaa.

Lue lisää...

Jatkuvaa nuhaa, epämääräistä väsymystä, keskittymisvaikeuksia. Summittaisia oireita, jotka saattaa yhdistää flunssaan tai yleiseen heikkoon kuntoon.

Lue lisää...

Alan julkaisuissa vuonna 2017 väitettiin, että Yhdysvalloissa varsinkin ensimmäisen kodin ostajat, niin kutsutut “milleanistit” haluavat isompia koteja.

Lue lisää...